HAUS MAJSTOR

СЕ ЗА ВАШИОТ ДОМ ИДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

LAKICA | 175 | 02.07.2016 | 02.07.2016 | 2497 | 39

Адреса
Скопје
ул.Никола Парапунов 31
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Професионална изведба на секаков вид на електрична инсталација ,водоводна инсталација,

Монтажа на лустери,електрична галантерија,санитарија ,плочки ,ламинати

Комплет реновирање на станови и поправка на сите електрични апарати

Изработка на мебел за вашите потреби

Јазици кои ги зборувате
Бугарски Македонски Српски
Професионално искуство
Професионално искуство (во години): 17
За контакти
Лице за контакт ЛАКИ
Телефон 075-35 65 18
E-mail
Работно време
Понеделник 08:30 - 17:30
Вторник 08:30 - 17:30
Среда 08:30 - 17:30
Четврток 08:30 - 17:30
Петок 08:30 - 17:30
Сабота не работен ден
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Поправки, одржување и градежништво на згради и други објекти
  • Поправки на електрични инсталации
   • Специајлист за слободна практика
     Услуги
     • Installation of appliances
     • Installation of switches and sockets
     • Lighting, construction and inspection
     • Repair and development of electrical installations
     • Домофони, монтажа и отстранување на проблеми
     • Други услуги
     Карактеристики
     • Agricultural buildings
     • Emergency repairs
     • Industrial buildings
     • Residential buildings
     • Urban infrastructure
     • With client materials
     • With the professional materials