instalacija na vodovod i sanitarija site vidovi dovod-odvod

vodovod

artdesing | 167 | 24.05.2016 | 24.05.2016 | 2398 | 38

Адреса
skopje
skopje centar
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Instalacija na site vidovi dovod i odvod mestenje na kompletna sanitarija mnogu za poveke info na 
075 833 708

Јазици кои ги зборувате
Македонски
Професионално искуство
Професионално искуство (во години): 20
Членства
Дел од синџирот: vodovod
За контакти
Лице за контакт vodovodjija so golemo iskustvo
Телефон 075 833 708
E-mail
Работно време
Понеделник 08:30 - 17:30
Вторник 08:30 - 17:30
Среда 08:30 - 17:30
Четврток 08:30 - 17:30
Петок 08:30 - 17:30
Сабота не работен ден
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Поправки, одржување и градежништво на згради и други објекти
  • Услуги за водовод и канализација
   • Специајлист за слободна практика
     Услуги
     • Вода и канализација, инсталација, градење и поправки
     • Други услуги
     Карактеристики
     • Agricultural buildings
     • Emergency repairs
     • Industrial buildings
     • Residential buildings
     • Urban infrastructure
     • With client materials
     • With the professional materials
   • Раководител на бригада
     Услуги
     • Вода и канализација, инсталација, градење и поправки
     • Други услуги