За ремонтмаркет.мк

За ремонтмаркет.мк

ремонтмаркет.мк е бесплатна интернет платформа за сите видови на поправки - дома, автомобил, апарати и слично!


ремонтмаркет.мк ги вклучува следниве категории на услуги:

• поправки на возилото;
• Машини и опрема за поправки;
• Обновување, поддршка и изградба на згради и објекти;
• Сите други поправки и услуги - облека, обувки, часовници, накит поправки итн
ремонтмаркет.мк ги обезбедува следниве бесплатни услуги:

• Регистрација на професионалци за поправки, основање и управување со детални професионални профили;

• Регистрација на корисници, кои имаат потреба од различни видови услуги;

• Поврзување на корисници, кои имаат потреба од поправка од специјалисти со професионално обезбедување на услуги;

• Објавување на неограничен број на барања за секаков вид услуги;
 
• можност на професионалци да се вклопат во соодветната работа во објавените барања за поправки.

• Оценка на системот за оценување на работници;

• можност за давање на мислење или коментар под секој Професионален профил;

• верзија на англиски јазик на платформата ремонтмаркет.мк (Превод на ремонтмаркет.мк платформа на англиски јазик) и можност за професионалците да си ги преведат нивните профили.

 

9 нешта кои ја прават единствена платформа ремонтмаркет.мк:

1. ремонтмаркет.мк е 100% бесплатена веб страна, без никакви закриени умислувања.

2. Ако сте сопственик на фирма за каква и да е услига или специјалист, тоа трае 5 минути да се регистрирате и да го поставите вашиот професионален профил.

3. Многу конкуренти им овозможуваат на претпријатијата да платат за да се појават на врвот на нивните листи. Ние не. Ние веруваме дека секој професионалец треба да биде на врвот, бидејќи тој / таа го заслужува тоа и обезбедува извонредни услуги, а не затоа што тој / таа има најмногу финансиски средства.

4. ремонтмаркет.мк користи автоматизиран софтвер за да ги рангира резултатите, кои се пронајдени при пребарување на професионалци. Овој софтвер ги организира резултатите од пребарувањето од страна на различни критериуми, во зависност од изборот на корисникот. Така, нашата технологија му помага на корисникот да го рангира прегледот на каталогот како корисно.

5. Ние ја проверуваме секоја компанија креирана на профилот ремонтмаркет.мк во рок од 24 часа од неговото создавање, за да се обезбеди квалитет и автентичност.

6. Сите мислења доставени од страна на корисниците се проверуваат од страна на нашиот уредувачки тим пред да ги објават. Ние правиме се што можеме за да ги филтрираме коментарите кои се лажни, пристрасни, спам .

7. Ние ги слушаме вашите повратни информации. Имаме различни форми за контакт со клиентите и ние сме благодарни кога Почитувани корисници ќе ни укажат грешки или кога тие ќе не збогатат со информации за нашата платформа на различни начини. Ние работиме постојано да се подобри квалитетот на нашата услуга, да додадеме нови функционалности, кои можат да имаат корист сите корисници и подобрување на вашето целокупното искуство на нашиот проект.

8. Вашата приватност е нашата најголема важност. Ако сакате да го отстраните вашиот оглас, контактирајте со нас и ние веднаш ќе се справиме со вашето барање.

9. ремонтмаркет.мк има верзија на англиски јазик, со цел да им се помогне на меѓународните корисници и им нуди можност за превод на нивните профили и нивните деловни активности.

 

За нас

Ви благодариме за разгледување на оваа страница!


Кои сме и зошто го правиме ова?

Моето семејство има четири члена - јас, мојата сопруга и двете деца. Мојата жена и јас и двајцата сме со стручно образование во финансии. Од 1998 до сега јас сум на работа со договор за вработување, жена ми беше службеник до пред неколку години.

Кога жена ми ја изгуби работата повторно пред три години, таа веќе не беше во можност да се најде друга работа. Тоа веројатно се случува на многу професионалци кои испаѓаат од пазарот на труд откако ќе станат на возраст од 40 - тие веќе не се конкурентни како помладите луѓе, освен ако истите имаат некои уникатни вештини. Генерално жена ми е активна личност и по првичниот шок на нејзиниот престој во домот, решивме дека треба да се направи нешто за да се чувствува корисна.

... Имаме пријател - специјалист за поправки, кој живее во Холандија. Тој користи многу лесна интернет платформа за наоѓање на клиенти за неговиот бизнис и кога еднаш се сретнавме, тој ни кажа за овој сајт, а во врска со мислата за изработка на таква платформа во нашата земја, каде што оние кои бараат секаков вид на услуги може да ги задоволи оние кои нудат услуги за поправка . Ние секогаш се стремиме да бидеме позитивни, да се забавуваме, да помогнеме, за да бидеме корисни со она што го правиме, а и да научиме нови вештини. Идејата на нашиот пријател, веднаш нè зароби. Постојат многу начини за еден човек да се чувствува корисен. Ние го избравме ова.

Во принцип ние сме од оние луѓе кои се обидуваат да работат повеќе и да разговараат помалку. Но во една сосема непозната за сите нас сфера што мора да се соберат илјада точки на гледање. Се консултиравме со многу професионалци и поминавме многу време заедно за да се појасни дека идејата за овој сајт. Додека размислувавме за тоа како да се случи сè - нашите децата, исто така, учествуваа во проектот со некои оригинални и многу практични идеи. Ако имате деца и сеуште не се консултирале со нив на "големите" теми како што се политиката, финансиите, бизнисот, тогаш побрзајте, ќе бидете изненадени колку многу нови нешта што може да се научат. По многу забава ние се согласивме дека сите професионалци од гаражата и мајсторот, до големи компании, мора да се соберат на едно место, и потрошувачите кои бараат секаков вид на услуги, за да може да се најде она што тие треба брзо и лесно во пригодена онлајн платформа. И тоа мора да биде слободена за сите корисници.

Во нашата професија, една од најважните работи за нас беше изработка на план и буџет на веб-сајтот, но овие концепти се многу растегливи и дури илузиционални. Тие се прилично желба како процес кој треба да се случи во проектот. За жал, сите првичните планови кои ние ги подготвивме, беа подложени на значајни промени. Откако ги променивме веб програмерите во еден момент бевме доста очајни. Ниту пак планот за буџетот, напредуваше. Ни помина прилично многу пари, а резултатот беше нула. Во тој момент бевме на чекор за откажување.

Но ... ние луѓето секогаш треба да гледаме напред. По две години напорна работа, конечно ги најдовме вистинските луѓе - нашите партнери.

Без разлика на тоа што не упеавме со првата и втората група на ИТ специјалисти сепак добивме вредни совети од нив и јас искрено им благодарам за сè!

                /A.Aliev/

 

Нашиот тим

Денес нашиот тим се состои од талентирани, високо квалификувани и искусни поединци кои несебично ни помогнат да ги постигнеме нашите цели во обезбедување на квалитетни услуги на луѓето и бизнис услугите. Постојат професионалци од различни области зад овој проект - веб развој и поддршка, анализа и обработка на податоци, право, онлајн маркетинг, услуги на клиентите, и искусни преведувачи на различни јазици.


Нашите вредности

Ентузијазам, интегритет, доследност, фокусиран на клиентите, иновации и одржување на квалитетот на услугите,  претставуваат рамки на сè што правиме.

Овие вредности се водат во секој разговор; во секоја одлука која се донесува; во секоја интеракција, и меѓу нашите членови на тимот и помеѓу нас и нашите клиенти.

 

Нашиот иден потфат (Нашата мисија)

Од сега па натаму, секој ден, ние ќе се обидуваме да:

• Помогнеме за луѓето да го најде вистинскиот специјалист за одредена услуга според нивните критериуми;

• Помош на сопствениците на секаков вид на бизнис за да пронајдат нови клиенти;

 • Дознајте што е добро за потрошувачите и обидете се истото да го обезбедите.

Може уште да нема одговор, но ние ќе го најдеме. Ние може да немаме време, но ќе го направиме. Може да не сме најголемите, но ќе бидеме најангажираните за вашиот успех.

Ако секој, кој врши секаков вид на услуга и оние, кои ќе се приклучат на ремонтмаркет.мк сега со регистрирање - тој / таа ќе го поддржи создавањето и ширењето на мрежата корисно за услугите, поврзување на побарувачка со набавка на секаков вид услуги. Тоа, секако, ќе резултира со значителни бенефиции - од една страна на подобрување на овој вид на услуги за потрошувачите, а од друга - промоција на подобри и заверени услуги и специјалисти.

Се надеваме дека идејата ќе се шири брзо со ваша помош за да се започне со исполнување на својата намена во полна сила!


Нашето мото е:

Ние ги правиме работите со љубов!