Plockar

Profesionalno montiranje na sekakov vid plocki

Maco | 182 | 13.02.2017 | 13.02.2017 | 2346 | 32

Адреса
Gostivar,tetovo,skopje
Gostivar
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Montaza na sekakov vid plocki podni zidni salon wc.

Јазици кои ги зборувате
Турски Албански Македонски
Професионално искуство
Професионално искуство (во години): 25
За контакти
Лице за контакт Bilal
Телефон 070888564
E-mail
Лице за контакт 2 Marjan
Телефон 2 071347846
E-mail 2
Работно време
Понеделник 08:30 - 17:30
Вторник 08:30 - 17:30
Среда 08:30 - 17:30
Четврток 08:30 - 17:30
Петок 08:30 - 17:30
Сабота 08:30 - 17:30
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Поправки, одржување и градежништво на згради и други објекти
  • Реновирање и поставување на секаков вид на подови и зидови
   • Специајлист за слободна практика
     Услуги
     • Construction and maintenance of facades
     • Construction of walls
     • Flooring sanding
     • Gluing tiles
     • Jointing of Floors
     • Jointing of tiles
     • Laying of dry floors and plasters
     • Laying of flooring
     • Laying of laminate
     • Laying of parquet
     • Laying of screeds
     • Mounting the stairs and thresholds
     • Plastering
     • Plastering
     • Sanding of parquet
     • Suspended ceilings, installation and decoration
     • Swimming pools and SPA - construction and maintenance
     • Tiles cutting
     • Varnishing parquet
     • Wallpapering
     • Бојадисување на ѕидови и тавани
     • Гравирање на плочи
     • Градба со гипс картон
     • Декорација
     • Други услуги
     • Изградба со гипсфазерни табли