Побарување низ прашањата

Пребарување

Резултати од пребарувањето

5

04.04.2016

Baram ponudi za bojadisuvanje na fasada na stara kuka vo Bitola za istata malku da se osvezi. Povrsina odprilika 10x10x10. Ispratete ponudi, budzetot postaven e samo cifra I moze da varira no sekako ponudata treba da e povolna, blagodaramПоправки, одржување и градежништво на згради и други објекти
Градежништво

24.02.2016

Sakam da go napravam krovot na kukata i potoa da dignam sprat nagore. Moze li ponudi ?Поправки, одржување и градежништво на згради и други објекти
Поправка на покриви

16.04.2016

Dali znae nekoj dobar serviser za hilti vo bitola?Поправка на техника и опрема
Индустриска/Професионална техника и инструменти

04.06.2016

Сакам да сменам кујна во стан. Старата кујна е 270 х 240 см. Отприлика новата ќе биде за 50 - 60 см помала. За просторот што ќе остане ќе ставам нешто друго. Може и мајсторот да предложи Буџетот онака го пишав, за цена може да се договориме.Поправка на техника и опрема
Ситни домаќински уреди

25.06.2016

Здраво, Потребен ми е добар мајстор за тапацирање на кров на автомобил. Значи поради топлото време, материјалот еко-кожа попушти т.еде одлепи од самиот кров. Би сакал истото само да се залепи и повеќе да не попуштиПоправки на превозни средства
Лесни автомобили/Автобуси/Комбиња/Џипови