Барање на професионалец

Пребарување

Резултати од пребарувањето

2

24.05.2016

Електричар за помали и поголеми станбени објекти вршам сите видиви на комплетна инсталација внатре во домот и надвор  сите видови што се во областа електрија (струја )ги работам сите проблеми...  ЦЕНИТЕ ГИ ДАВАМ НА ЛИЦЕ МЕСТО САМО СЕРИОЗНИИИИИ ВЕ МОЛ…

skopje
skopje centar

02.07.2016

Професионална изведба на секаков вид на електрична инсталација ,водоводна инсталација, Монтажа на лустери,електрична галантерија,санитарија ,плочки ,ламинати Комплет реновирање на станови и поправка на сите електрични апарати Изработка на мебел за ва…

Скопје
ул.Никола Парапунов 31