Барање на професионалец

Пребарување

Резултати од пребарувањето

5

17.03.2016

изработка на мебел 

македонија
македонија

22.04.2016

Izrabotka na mebel za vasiot dom

Makedonija
Makedonija

18.07.2016

Изработка и реновирање на мебел

tetovo
vanvardarska bb

21.03.2016

    Тапацирање на сите видови на тапациран мебел лакирање и фарбање

Makedonija 1000 Skopje Aerodrom
Ilija Dimovski -goce br 3

25.03.2016

Уникатни уметнички предмети од дрво  за внатрешно и надворешно уредување. Моите можности опфаќаат широк дијапазон уметнички употребливи креации кои веќе се наоѓаат во мојата галерија но може и според желба изработам речиси се што ќе посакате. Јас сум…

Скопје, Македонија
Бел камен 170 Радишани