Барање на професионалец

Пребарување

Резултати од пребарувањето

2

17.03.2016

Rusam busam krsam sekakov beton i karpi so kompresor i so hilta vadenje plocki                    iznesuvam sut, imam i dizalica vrabec za spustanje i diganje sut pesok malter do 300 kg moze da se montira vo okno od lift istata ja izdavam 500 denari …

Skopje 1000 nas Lisice
ul. Mite Bogoevski 33 a

22.02.2016

Наше Лично Производство и Продажба и Достава Веднаш... 1. ПРОИЗВОДИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО Жабици за скеле стабилни и вртливи, со и без Т-штрафови Кајли за шеловање на оплати, Натезни глави за во градежништвото, Продолжетоци за скеле, Коцки(калупи) за испит…

Штип
Ул Верациривири бр.20