MAS_SJAJ

Aleksandar | 185 | 30.09.2017 | 03.10.2017 | 1458 | 24

Адреса
Македонија
Македонија
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Шивачки услуги за чевли и кожа

Јазици кои ги зборувате
Англиски Руски Македонски Српски
За контакти
Лице за контакт Aleksandar Masevski
Работно време
Понеделник 08:30 - 17:30
Вторник 08:30 - 17:30
Среда 08:30 - 17:30
Четврток 08:30 - 17:30
Петок 08:30 - 17:30
Сабота не работен ден
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Други поправки и услуги
  • Услуги за чевли и кожа
   • Специјализирана фирма
     Услуги
     • Corrections of a belt
     • Remodeling of leather products
     • Repair of backpacks
     • Repair of bags
     • Repair of coats and leather jackets
     • Repair of footwear
     • Repair of purses
     • Replacement of covers
     • Replacement of heels
     • Replacement of shoe soles
     • Бојадисување на кожни делови
     Карактеристики
     • Express Services
     • Services at home
     • Transportation
     • With client materials
     • With the professional materials