Goran

Termoizolacija

Gociduri | 181 | 29.08.2016 | 29.08.2016 | 2306 | 37

Адреса
Makedonija
Makedonija
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Termoizolacii na vnatresni   zidovi,resavanje problemi so muvla na zidovi,molerski raboti,gipskarton i fasada so stiropor tel. 077 753941

Јазици кои ги зборувате
Македонски
За контакти
Телефон 077 753941
Работно време
Понеделник 08:30 - 17:30
Вторник 08:30 - 17:30
Среда 08:30 - 17:30
Четврток 08:30 - 17:30
Петок 08:30 - 17:30
Сабота не работен ден
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Поправки, одржување и градежништво на згради и други објекти
  • Внатрешни и надворешни изолации
   • Специајлист за слободна практика
     Услуги
     • Rehabilitation of buildings
     • Services from alpinists
     • Soundproofing
     • Waterproofing
     • антикорозивна заштита
     • Внатрешна изолација
     • Други услуги
     • Надворешна изолација