Studio design ONA

TRANSPORT I SELIDBI BRZO I KVALITETNO

Onadesign | 173 | 14.06.2016 | 14.06.2016 | 2233 | 40

Адреса
Makedonija
Makedonija
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Нарачката е ваша, а Изведбата е наша!

Транспорт со ТИМ кој помага при преселување на :
-преселба на опрема и материјали,
-преселба на домашен мебел,
-целосни преселби,
-транспорт на материјали(градежни,санитарни,опрема од домот,опрема од канцеларии и останато).
Цена по договор.
ВАЖИ ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!
Kontakt:075 953 266

Јазици кои ги зборувате
Англиски
Професионално искуство
Професионално искуство (во години): 2
Број на служители-специјалисти: 5
За контакти
Лице за контакт Elena
Телефон 075953266
E-mail
E-mail 2
Работно време
Понеделник 08:30 - 21:00
Вторник 08:30 - 21:00
Среда 08:30 - 21:00
Четврток 08:30 - 21:00
Петок 08:30 - 21:00
Сабота 08:00 - 21:00
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Други поправки и услуги
  • Услуги за преместување/селење
   • Специајлист за слободна практика
     Услуги
     • Moving of furniture
     • Transportation of building materials
     • превоз и автовоз
     Карактеристики
     • Express Services