vladimir

vladimir | 144 | 04.04.2016 | 06.04.2016 | 1396 | 38

Адреса
Makedonija
Makedonija
Држава: (MK) Македонија

Опишување

Стругарски услуги

Јазици кои ги зборувате
Македонски
За контакти
Лице за контакт vladimir
Работно време
Понеделник 08:30 - 17:30
Вторник 08:30 - 17:30
Среда 08:30 - 17:30
Четврток 08:30 - 17:30
Петок 08:30 - 17:30
Сабота не работен ден
Недела не работен ден
Видови услуги
 • Други поправки и услуги
  • Стругарски услуги
   • Специајлист за слободна практика
     Услуги
     • Grinding
     • Други услуги